Přestavby

Uvažujete o přestavbě vašeho auta na jiné palivo než je tradiční benzín nebo nafta? Ať už je vaší motivací ekologie nebo dobrý pocit, že čeští pěstitelé cukrové řepy nebo cukrovary budou mít práci či je vaše úvaha vedena čistě ekonomicky, jste na správné adrese. Děláme přestavby na LPG (propan-butan), přestavby na CNG (zemní plyn), přestavby na E85 (bioethanol, etanol, líh) a přestavby HHO (přifukování vodíku HHO ke stávajícímu palivu).   Tak čtěte dál….

• Montáže LPG – přestavba na propan-butan
Montáže CNG – přestavba na zemní plyn
Montáže E85 – přestavba na bioethanol
Montáže HHO – přifukování vodíku ke stávajícímu palivu
Ochrana motoru – přimazávání ventilů 

Kromě samotných přestaveb provádíme samozřejmě i servis a revize plynových zařízení včetně souvisejícího malého servisu automobilů jako jsou výměny zapalovacích svíček, filtrů, olejů a oprav elektroinstalací včetně montáží elektroniky.

Vzorec propanu a butanu

Vzorec propan butanu

Čeští motoristé a česká veřejnost obecně je velmi konzervativní ve vnímání alternativních paliv a přestaveb automobilů na ně. Zatímco ve státech, jež patří na vrchol (Itálie, Holandsko, Polsko) ve využívání alternativních pohonů a zejména LPG, jezdí na plyn kolem 20% aut, u nás v Česku je to kolem 2%. Což je 10x méně! A přitom to mají motoristé denně na očích na totemech čerpacích stanic: LPG stojí méně než polovinu, E85 je levnější o cca třetinu.